Termeni și condiții

Obţine Extrasul de Carte Funciară pentru informare Online!

Te-ai săturat de cozile interminabile şi birocraţie pentru un simplu document? Noi avem soluţia. Comandă Extrasul de Carte Funciară pentru informare online şi îl primeşti în cel mult 60 de minute pe adresa ta de email sau pe WhatsApp. Tot ce trebuie să faci este să ne furnizezi detalii privind localizarea şi identificarea imobilului, prin intermediul formularului de comandă disponibil pe site.

Definiţia Extrasului de Carte Funciară

Extrasul de carte funciară este un document eliberat de Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate imobiliară care se prezintă sub forma unui formular standard şi care cuprinde informaţii referitoare la descrierea şi identificarea imobilului (număr cadastral, suprafaţa în mp., etc.), înscrieri privitoare la titularul dreptului de proprietate şi la eventualele sarcini  existente (drept de uzufruct, ipotecă, somaţii ale executorilor judecătoreşti, etc.)

Extrasul de carte funciară pentru informare poate fi eliberat oricărei persoane interesate de situaţia juridică a unui imobil.   

Extrasul de carte funciară este un document public care cuprinde descrierea proprietăţilor funciare, cu indicarea drepturilor reale imobiliare. 

Cercetarea cărţii funciare este reglementată expres de noul cod civil art. 883 care stabileşte  inclusiv că persoana care solicită informaţii din cartea funciară nu are obligaţia să motiveze în vreun fel interesul cererii sale. De asemenea, din alin. 3 al aceluiaşi art. 883, reiese că nimeni nu poate invoca, spre exemplu, ca şi apărare într-un proces, necunoaşterea existenţei unei înscrieri efectuate în cartea funciară sau a unei cereri de înscriere înregistrate la biroul de cadastru  şi publicitate imobiliară. 

Beneficiile obţinerii Extrasului de Carte Funciară pentru informare online

Iată care sunt principalele motive pentru care să alegi serviciul nostru de comandă a Extrasului de Carte Funciară pentru informare: 

* Eviţi cozile la ghişeu

Nu vei mai fi nevoit să faci deplasări inutile, să stai la cozi şi să completezi diverse formulare. La ghişeu termenul de eliberare a unui extras de carte funciară pentru informare este de 2 zile lucrătoare, fără să se ia în calcul ziua în care s-a depus cererea. 

Disponibil oriunde te-ai afla

Acum poți comanda Extrasul de Carte Funciară pentru informare online indiferent de  țara în care locuiești.

* Comandă rapidă

Primeşti Extrasul de Carte Funciară pentru informarea online pe adresa ta de email sau pe WhatsApp în cel mult 60 de minute de la efectuarea plăţii. În ipoteza în care cartea funciară nu este convertită în format electronic, extrasul de carte funciară pentru informare online va fi livrat în termen de 3 zile lucrătoare, socotite de la data plasării comenzii. 

* Plată prin card bancar

Îţi punem la dispoziţie cele mai rapide metode de plată din România. Poţi plăti online cu cardul.  Fără taxe suplimentare 

Cu noi nu eşti nevoit să plăteşti taxe de urgenţă sau comisioane extra. Plăteşti doar 43 lei pentru fiecare Extras de Carte Funciară pentru informare online. La ghișeu un Extras de Carte Funciară, la urgență, vă costă 100 lei.

*  Document 

Vei primi Extrasul de Carte Funciară pentru informare online în format electronic  sau pe Whatsapp. Puteţi verifica autenticitatea documentului accesând butonul de mai jos.

* Instituţii care acceptă extrasul de carte funciară.

Extrasul de carte funciară pentru informare vă ajută să cunoașteți în amănunt situația juridică a imobilului ( procese notate, ipoteci, somații de plată emise de către executorii judecătorești, servituți, sechestre penale, interdicții de înstrăinare sau grevare, uzufruct, etc). Veți putea folosi extrasul de carte funciară pentru informare la instanțele judecătorești, la diverse unități administrativ teritoriale ale statului, la furnizorii de utilităti (apă, gaz, curent) și chiar pentru a face dovada adresei de domiciliu atunci când solicitați eliberarea cărtii de identitate. Cele mai multe instituții bancare din Romania acceptă ca și dovadă extrasul de carte funciară pentru informare emis în format electronic.

Verifică autenticitatea documentului aici!

Paşi de comandă

 Obține datele de localizare a proprietății

Obţine datele de localizare a  proprietăţii. Ne furnizezi datele privind localizarea şi identificarea imobilului, prin intermediul formularului de comandă disponibil pe site. Sunt necesare următoarele date: judeţul, unitatea administrativ teritorială, numărul cărţii funciare, numărul cadastral sau numărul topografic. 

* Completează formularul de  comandă

Formularul va trebui completat cu toate datele solicitate şi anume: numele complet, adresa de email, număr de telefon şi datele de localizare a proprietății. 

* Efectuează plata cu cardul 

Deoarece vrem ca acest proces să fie simplu şi rapid, am adăugat ca şi metodă de plată cardul 

* Primeşti Extrasul de Carte Funciară prin email

Primeşti Extrasul de Carte Funciară pentru informare online la adresa de email comunicată nouă în formularul de comandă sau pe WhatsApp.

Atenție!

Comenzile plasate în intervalul orar 08-16 vor fi livrate în termen de maxim  60 minute. Pentru comenzile efectuate în afara acestui interval, termenul de 60 de minute începe să curgă de la ora 09 a zilei următoare. În cazul comenzilor efectuate în zilele de sărbătoare legală sau libere, termenul de 60 de minute începe să curgă de la ora 09 a primei zile lucrătoare. 

Nu se poate plasa o comanda pentru cărțile funciare colective.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Condiţii generale pentru utilizarea site-ului https://sms.extrascfprinsms.ro/

ACCEPTAREA CONDIŢIILOR 

Prin accesarea acestui site web şi/sau a oricărei pagini a acestuia sunteţi de acord cu aceste condiţii de utilizare. Dacă nu sunteţi de acord cu aceşti termeni şi condiţii de utilizare, nu accesaţi acest site. 

DESCRIEREA SERVICIILOR 

Site-ul nostru vă pune la dispoziţie informaţiile din acest site web în scop informativ  general şi nu garantează de exactitatea lor la un moment dat, deşi se va încerca, pe cât posibil,  ca la publicarea lor pe site toate informaţiile să fie exacte. 

INTRODUCERE

Prezentele condiţii generale definesc condiţiile de utilizare a site-ului https://sms.extrascfprinsms.ro/  de către potenţialii vizitatori sau clienţi. Accesând şi navigând pe acest site, acceptaţi termenii de utilizare descrişi în continuare. 

DREPTURILE ASUPRA CONŢINUTULUI SITE-ULUI

CERTEXTRAS SRL cu sediul în ROMANIA, punct de lucru, Mun. Baia Mare, strada Hortensiei, nr. 5A,  jud. Maramures, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului de pe langă Tribunalul Maramureş sub J24/658/2020, având CUI 42651152 deţine drepturile complete şi depline asupra titlului de proprietate şi prin acesta toate drepturile de autor şi cele brevetate. Nu aveţi dreptul să redistribuiţi, vindeţi, decompilați, dezasamblaţi, aplicaţi  software într-o formă perceptibilă de către oameni.

Toate informaţiile produse sau aplicaţiile conţinute în acest site sunt proprietatea CERTEXTRAS SRL care îşi rezervă dreptul de a modifica conţinutul  şi/sau structura site-ului în orice moment şi fără nici o informare prealabilă. 

Întreg conţinutul site-ului https://sms.extrascfprinsms.ro/  este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, conţinutul şi prezentarea site-ului sunt deţinute de CERTEXTRAS SRL. Este interzisă copierea, modificarea, afişarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licenţierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conţinutului site-ului în orice scop fără confirmarea scrisă din partea  CERTEXTRAS SRL. 

Accesul şi utilizarea paginii https://sms.extrascfprinsms.ro/ sunt gratuite şi au scopul  de a veni în ajutorul utilizatorilor pentru a găsi informaţiile necesare, în cel mai uşor şi rapid mod posibil, conform cerinţelor fiecăruia. 

Informaţiile prezentate pe https://sms.extrascfprinsms.ro/ sunt de interes general şi sunt puse la dispoziţia utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se înţelege orice persoană fizică sau juridică  care va accesa pagina. Puteţi copia şi tipări conţinutul paginii https://sms.extrascfprinsms.ro/ pentru folosinţa dumneavoastră personală, fără intenţii comerciale. În orice alte situaţii, conţinutul https://sms.extrascfprinsms.ro/ nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat  fără consimțământul explicit al reprezentanților CERTEXTRAS SRL.

NEANGAJAREA RĂSPUNDERII 

Conţinutul informaţiilor se referă la descrierea, într-un anumit grad de detaliere,  a activităţilor, produselor şi serviciilor. CERTEXTRAS SRL nu va acorda nici o garanţie referitoare la: 

– evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizarea site-ului;

– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului; 

– inexistenţa pe site-ul pus la dispoziţie a viruşilor  

Astfel, CERTEXTRAS SRL nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea situ-ului său. 

Toate informaţiile prezentate pe site cu privire la produsele CERTEXTRAS SRL, preţuri, informaţii, campanii şi promoţii de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din conţinutul site-ului https://sms.extrascfprinsms.ro/ nu poate constitui o ofertă fermă  de a contracta şi nu poate angaja răspunderea Amigio, în lipsa unor acorduri ulterioare. Conţinutul paginii web https://sms.extrascfprinsms.ro/, a informaţiilor şi a altor materiale prezentate de Comunitatea CERTEXTRAS SRL, nu reprezintă o consultaţie juridică în sensul Legii nr. 51/1995. GDPR este un set de reguli bazat pe principii complexe, care este deschis la interpretare şi conţine, de asemenea, numeroase domenii în care statele membre sunt invitate să intervină. În prezent, există foarte puţine îndrumări  cu privire la implementarea GDPR şi este posibil ca Autorităţile de Supraveghere să aibă puncte de vedere diferite faţă de cele exprimate în acest şablon. În ciuda eforturilor noastre de a oferi cele mai bune servicii, nu putem anticipa cu exactitate modul în care Autoritatea de Supraveghere sau instanţele de judecată vor interpreta Regulamentul. CERTEXTRAS SRL nu face nicio declaraţie, promisiune sau garanţie cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului conţinut, al îndrumătorilor şi a consultanţei, nu îşi asumă nici o obligaţie de rezultat  sau diligenţă faţă de nici o persoană, exclud în mod expres şi neagă răspunderea pentru orice cost, pierdere sau daune suferite ca urmare a utilizării conţinutului. 

OBIECTIVUL CONŢINUTULUI SITE-ULUI

Obiectivul conţinutului site-ului este de a transmite informaţii actualizate  şi exacte. CERTEXTRAS SRL nu poate garanta că prezentele pagini  nu conţin erori şi asigură că va depune toate diligenţele pentru realizarea unei informări corecte şi remedierea eventualelor erori. Orice persoană care doreşte să-şi procure unul din serviciile sau produsele prezentate pe site, este rugată să contacteze  CERTEXTRAS SRL prin unul din mijloacele afişate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilităţii serviciului sau produsului în cauză, cât şi asupra condiţiilor contractuale, tarifelor şi informațiilor tehnice sau de altă natură. 

INFORMAŢII PERSONALE 

Când prin intermediul prezentului site vă sunt solicitate informaţii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a vă contacta.  Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicaţiilor disponibile pe site. Natura informaţiilor solicitate se referă în special la date personale (nume, adresă, numere de telefon), adresa de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intenţionează să fie utilizate produsele şi/sau serviciile CERTEXTRAS SRL, dar poate include şi alte informaţii aflate în strânsă legătură cu utilizarea serviciilor şi/sau produselor solicitate. Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor şi întrebărilor utilizatorilor site-ului, informaţiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări şi prelucrări electronice.

LEGĂTURA CU ALTE SITE-URI

Prezentul site poate conţine legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de către CERTEXTRAS SRL utile în legătură cu conţinutul site-ului sau şi care nu se află  sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri, se vor aplica condiţiile generale de utilizare corespunzătoare a acestor site-uri. CERTEXTRAS SRL nu poate garanta/controla actualitatea/ exactitatea informaţiilor prezentate pe site-urile unor terţi, la care se face trimitere de pe site-ul său. 

INFORMAŢIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI 

Orice persoană care vizitează site-ul https://sms.extrascfprinsms.ro/ şi care oferă date şi informaţii cu caracter personal, prin intermediu acestui site,  îşi manifestă acordul în mod expres şi neechivoc pentru următoarele: prelucrarea acestor date şi informaţii personale  de către CERTEXTRAS SRL, transmiterea de materiale promoţionale specifice operaţiunilor de marketing  direct, soluţionarea de către CERTEXTRAS SRL a cererilor, întrebărilor şi reclamaţiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site ), alte activităţi întreprinse de CERTEXTRAS SRL şi permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului. 

CERTEXTRAS SRL va păstra confidenţialitatea acestor informaţii. Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres şi neechivoc  al dumneavoastră în conformitate cu prevederile Legii 677/2001 şi directivelor GDPR pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.  Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului şi la protecţia utilizării, vă rugăm să ne contactaţi prin intermediul secţiunii Contact din site: Data protection officer Ovidiu Dan Astalas; dpo@sms.extrascfprinsms.ro.

FACTURARE – PLATĂ

Preţurile Bunurilor şi Serviciilor afişate în cadrul site-ului  https://sms.extrascfprinsms.ro/ sunt finale conform legislaţiei în vigoare.Societatea nu este platitoare de TVA  Preţul, modalitatea de plată şi termenul de plată sunt specificate în fiecare Comandă. Vânzătorul va emite către Cumpărător o factură pentru Bunurile şi Serviciile livrate, obligaţia Cumpărătorului fiind să furnizeze toate informaţiile necesare emiterii facturii conform legislaţiei în vigoare. Vânzătorul va transmite Cumpărătorului factura aferentă  Comenzii ce conţine Bunuri şi/sau Servicii vândute de https://sms.extrascfprinsms.ro/. Prin trimiterea Comenzii, Cumpărătorul îşi exprimă acordul să primească facturile în format electronic, prin intermediul poştei electronice, la adresa de e-mail menţionată în formularul de Comandă. Clientul/Cumpărătorul plasează Comanda şi alege modalitatea de plată, prin Card, e redirecţionat către pagina procesatorului de plăţi, introduce datele de card şi plăteşte, respectiv finalizează Comanda. Datele Cardului de plată ale Utilizatorului/Cumpărătorului nu vor fi accesibile https://sms.extrascfprinsms.ro/ şi nici nu vor fi stocate  de către https://sms.extrascfprinsms.ro/ sau de către procesatorul de plăţi integrat în Site, ci doar de către instituţia de autorizare a Tranzacţiei sau o altă entitate autorizată să presteze servicii de stocare, date de identificare a cardului, despre a cărei identitate Utilizatorul/Cumpărătorul va fi informat, anterior introducerii datelor. În anumite cazuri, pentru menţinerea securităţii Tranzacţiilor, la Înregistrarea Comenzii, Cumpărătorului i se va solicita să autorizeze plata prin reintroducerea parolei aferente Contului sau utilizarea amprentei digitale, în cazul terminalelor mobile care au această facilitate. 

POLITICA DE LIVRARE

Comenzile plasate în intervalul orar 08-16, vor fi livrate în termen de maxim 60 de minute. Pentru comenzile efectuate în afara acestui interval, termenul de 60 de minute începe să curgă de la ora 09 a zilei următoare.  În cazul comenzilor efectuate în zilele de sărbătoare legală sau liberă, termenul de 60 de minute începe să curgă de la ora 09 a primei zile lucrătoare. 

POLITICA DE CONFIDENŢIALITATE

Politica de confidenţialitate privind datele cu caracter personal poate fi regăsită în secţiunea Politica de confidenţialitate. 

INFORMAŢII PRIVIND SIGURANŢA DATELOR CLIENŢILOR 

Informații privind siguranţa datelor clienţilor pot fi regăsite în secţiunea Politica de confidenţialitate şi  Politica Cookies. 

Vă informăm că după livrarea extrasului, toate datele înscrise în formularul de comandă vor fi şterse. 

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

PREZENTARE GENERALĂ

Pentru noi, cel mai important lucru este protejarea confidenţialităţii utilizatorilor. Ne asigurăm că informaţiile oferite de dumneavoastră rămân private şi sunt folosite doar pentru scopurile cărora sunt destinate. https://sms.extrascfprinsms.ro/ are menirea de a-şi proteja şi respecta utilizatorii. 

II. COLECTAREA INFORMAŢIILOR

Site-ul culege, cu ajutorul instrumentului Google Analytic, informaţii precum rank alexa, locaţie, sex, dispozitive folosite pentru accesarea site-ului, date demografice, vârstă, afinităţi, limba vorbită, locaţia, comportamentul, frecvenţa, engagementul, browserul utilizat, tehnologia utilizată, providerul de internet, device-ul utilizat (mobil, PC, tabletă), comportamentul în paginile unui site, produsele cumpărate, valoarea produselor cumpărate, Bolince  Rate-ul, timpul petrecut pe site, numărul de pagini vizitate în medie, adresa IP, locaţia şi informaţiile referitoare la trafic pe care instrumentul Google Analytics le înglobează. Informaţiile pot fi compilate şi prezentate unor terţi, acest lucru realizându-se în conformitate cu regulile GDPR (vezi pagina dedicată GDPR).

III. UTILIZAREA INFORMAŢIILOR CU CARACTER PERSONAL

Informaţiile personale cu privire la dumneavoastră nu vor fi înstrăinate, închiriate, vândute,  împrumutate, expuse sau dezvăluite sub nici o formă terţilor, cu excepţia situaţiilor în care avem permisiunea dvs. Este posibil să folosim  informaţiile dvs. personale doar pentru a vă contacta la anumite intervale de timp pentru chestiuni direct relaţionate cu site-ul nostru. 

IV. ZONA DE ACCES PUBLIC

Vă rugăm să reţineţi că publicarea oricărei informaţii personale cu privire la dumneavoastră, în zona de acces public  a site-ului nostru (secţiunea blog) poate fi colectată de alte persoane asupra cărora nu avem niciun control. 

V. INTERZIS UTILIZATORILOR SUB 18 ANI

Acest site nu este destinat copiilor sub 18 ani. Nu colectăm în mod conştient informaţii din partea utilizatorilor sub 18 ani.

VI. SECURITATEA DATELOR

Măsurile de securitate proiectate de noi, atât tehnic, cât şi organizatoric, au rolul de a proteja informaţiile dumneavoastră personale. Totuşi, nu putem garanta că securitatea noastră nu poate fi accesată de persoane neautorizate folosindu-se de mijloace informaţionale avansate. 

VII. MODIFICAREA POLITICILOR INTERNE 

Politica de confidenţialitate poate fi modificată de către administrator dacă acesta consideră că este necesar acest lucru. Utilizatorii vor fi anunţaţi de modificările efectuate de Administrator, pentru ca utilizatorii să aibă în permanenţă la cunoştinţă tipul de informaţii pe care le culegem  şi modul lor de utilizare. 

VIII. DESPRE COOKIES 

Site-ul https://sms.extrascfprinsms.ro/ foloseşte cookie-urile pentru a permite utilizatorilor să modifice felul în care afişează paginile web, în funcţie de preferinţele personale, care sunt reţinute şi între sesiuni. Se pot modifica şi reţine în acest fel, atât aspecte legate de funcţionalitatea cât şi de afişarea grafică a paginilor. (vezi pagina denumită „Politica Cookies”).

Prelucrarea datelor personale prin etichetele Google Ads şi Facebook Ads. 

Pe paginile  website-ului https://sms.extrascfprinsms.ro/, prin intermediul unei etichete  pentru remarketing (remarketing tag) şi a unui cod de conversie, primite de la Google Ads şi/sau Google Analytics, sunt colectate cookie-uri, informaţii ce identifică în mod unic un browser  web de pe un anumit computer şi care nu pot identifica în mod direct o persoană. Eticheta pentru remarketing Google colectează cookie-uri în vederea afişării unor anunţuri publicitare în website-urile reţelei Google Display  şi în Google Search. 

https://sms.extrascfprinsms.ro/ foloseşte şi etichete de remarketing şi cod de conversie  oferit de către compania Facebook cu rolul de a afişa reclame utilizatorilor  care intră în contact cu website-ul https://sms.extrascfprinsms.ro/. Asemenea etichetei de remarketing de la Google, eticheta Facebook Ads colectează date privind cookies care pot identifica un utilizator în mod indirect, cu scopul de a-i furniza anunţuri publicitare. În situaţia în care nu sunteţi de acord ca aceste date să fie colectate cu privire la sesiunile dumneavoastră de vizitare a prezentei pagini web, puteţi selecta opțiunea de oprire a stocării cookies. Acest lucru va opri colectarea datelor de către pixelii   (etichete) de la Google Analytics, Google Ads şi Facebook Ads. Când utilizatorii vizitează o pagină a website-ului care conţine remarketing tag, cookie-ul browser-ului pe care îl folosesc este adăugat unei liste pentru remarketing. O listă pentru remarketing este un set de module cookie de utilizator, generate de una sau de mai multe etichete pentru remarketing. Google Ads foloseşte cookie-uri pentru a afişa anunţuri sponsorizate în website-urile reţelei Google Display şi în Google Search utilizatorilor care au vizitat paginile website-ului https://sms.extrascfprinsms.ro/. 

POLITICA COOKIES

Despre această politică cookie 

Această Politică privind cookie-urile şi cum le utilizăm. Ar trebui să citim această politică pentru a înţelege ce sunt cookie-urile, modul în care le utilizăm, tipurile de cookie-uri pe care le folosim adică, informaţiile pe care le colectăm folosind cookie-urile şi modul în care sunt utilizate aceste informaţii  şi cum să controlăm preferinţele cookie-urilor. Pentru informaţii suplimentare despre modul în care utilizăm, stocăm şi păstrăm securitatea datelor dvs. personale, consultaţi Politica noastră de confidenţialitate. Puteţi oricând modifica sau retrage consimţământul dvs. din Declaraţia Cookie de pe site-ul nostru. Aflaţi mai multe despre cine suntem, cum ne puteţi contacta şi cum prelucrăm datele cu caracter personal în Politica noastră de confidenţialitate. Consimţământul dvs. se aplică pentru următoarele domenii: https://sms.extrascfprinsms.ro/. Starea ta actuală: Consimţământul a fost acceptat. Administrează-ţi consimţământul. 

Ce sunt Cookie-urile?

Cookie-urile sunt fişiere texte mici care sunt utilizate pentru a stoca mici informaţii. Cookie-urile sunt stocate pe dispozitivul dvs. atunci când site-ul web este încărcat în browser. Aceste cookie-uri ne ajută să facem site-ul să funcţioneze corect, să facem site-ul mai sigur, să oferim o experiență mai bună pentru  utilizatori şi să înţelegem cum funcţionează site-ul şi să analizăm ce funcţionează şi unde are nevoie de îmbunătăţiri. 

Cum folosim cookie-uri? 

Ca majoritatea serviciilor online, site-ul nostru web foloseşte cookie-uri de tip terţe pentru o serie de scopuri. Cookie-urile de primă parte sunt în mare parte necesare pentru ca site-ul web să funcţioneze corect şi nu colectează niciuna din datele dvs. de identificare personală. 

Cookie-urile terţă parte utilizate pe site-urile noastre web sunt utilizate, în principiu, pentru înţelegerea performanţei site-ului, cum interacţionezi cu site-ul nostru web, păstrarea serviciilor noastre în siguranţă, furnizarea de reclame care vă sunt relevante şi în general, oferindu-vă o îmbunătăţire a experienţei utilizatorului  şi ajută la accelerarea interacţiunilor viitoare cu site-ul nostru web. 

Ce tipuri de cookie-uri folosim? 

Esenţiale: Unele cookie-uri sunt esenţiale pentru a putea experimenta funcţionalitatea completă a site-ului nostru. Ne permit să menţinem şedinţele utilizatorilor şi să prevenim orice ameninţare la adresa securităţii. Nu colectează şi nu stochează informaţii personale. De exemplu, aceste cookie-uri  vă permit să vă autentificaţi în contul dvs. şi să adăugaţi produse în coş şi să plătiţi în siguranţă. 

Statistici: aceste cookie-uri stochează informaţii precum numărul de vizitatori si site-ului, numărul de vizitatori unici, ce pagini ale site-ului web au fost vizitate, sursa vizitei, etc. Aceste date ne ajută să înţelegem să să analizăm cât de bine funcţionează site-ul şi unde are nevoie de îmbunătăţiri. 

Marketing: site-ul nostru web afişează reclame. Aceste cookie-uri sunt utilizate pentru a personaliza reclame pe care vi le afişăm, astfel încât acestea să fie semnificative pentru dvs. Aceste cookie-uri ne ajută, de asemenea, să urmărim eficienţa acestor campanii publicitare. 

Informaţiile stocate în aceste cookie-uri pot fi, de asemenea, utilizate de către furnizorii terţi pentru a vă afişa reclame şi pe alte site-uri   web din browse. 

Funcţionale: Acestea sunt cookie-urile care ajută anumite funcţionalităţi neesenţiale de pe site-ul nostru web. Aceste funcţionalităţi includ încorporarea de conţinut precum videoclipuri sau partajarea conţinutului pe site-ul web pe platformele de socializare. 

Preferenţiale: aceste cookie-uri ne ajută să stocăm setările şi preferinţele  de navigare, cum ar fi preferinţele de limbă, astfel încât să aveţi o experienţă mai bună şi mai eficientă în  vizitele viitoare pe site-ul web. 

Lista de mai jos detaliază cookie-urile utilizate pe site-ul nostru web.

COOKIE DESCRIERE
Consent Cookie-ul pe care îl folosim pentru a vă reţine preferinţele de confidenţialitate.
Facebook Cookie-urile Facebook  sunt folosite pentru a vă oferi reclame relevante şi personalizate  în funcţie de preferinţele dumneavoastră. 
Google Ads Cookie-urile Google Ads sunt folosite pentru a vă oferi reclame relevante şi personalizate  în funcţie de preferinţele dumneavoastră. 
Google Analytics Cookie-urile Google Analytics ne ajută să monitorizăm sesiunile utilizatorilor, oferind informaţii despre locaţie, timp petrecut pe site, pagini accesate, număr total de utilizări şi comenzi efectuate. 

Cum pot controla preferinţele cookie-urilor?

Dacă decideţi să vă schimbaţi preferinţele mai târziu prin sesiunea de navigare, puteţi face clic pe fila „Politica de confidenţialitate şi cookie-urile” de pe ecran. Aceasta va afişa din nou avizul de consimţământ, permiţându-vă să vă schimbaţi preferinţele sau să vă retrageţi în întregime consimţământul. În plus, diferitele browsere oferă diferite metode pentru a bloca şi şterge cookie-urile utilizate de site-urile web. Puteţi modifica setările browserului  dvs. pentru a bloca/şterge cookie-urile. Pentur a afla mai multe detalii despre gestionarea şi ştergerea cookie-urilor, accesaţi wikipedia.org www.allaboutcookies.org. Pentru a şterge toate datele personale stocate în sesiunea curentă, vă rugăm să accesaţi butonul de mai jos: 

Click aici pentru a şterge cookie-urile.

Arhive

Why I say old chap that is sping lavatory chip shop gosh off his, smashing boot are you taking the piss posh loo brilliant matie boy young.!!

Subscribe to our Newsletter!

Sign up to receive environmental news and updates!